miércoles, 10 de abril de 2019

Visita a Mausa MontcadaWeb de Mausa


Avui 10 d'abril, el grup d'auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic hem fet una visita a Mausa, a Montcada i Reixac, una important empresa dedicada a la distribució de fusta i material de construcció.

Ens ha guiat l'Antonio Romeo, responsable de vendes de la divisió de fusteria. Per començar ens ha explicat com es va crear Mausa, quina ha estat la seva trajectòria i la seva posició actual en el mercat espanyol.

Ens ha explicat també els materials amb els que treballen, en quins països els aconsegueixen, la seva xarxa de distribució, les seves estratègies per a aconseguir i mantenir clients, i com servir-los de la manera més adequada.Després hem fet una visita a les instal·lacions, començant per la botiga, que és el punt de contacte entre client i empresa.

Posteriorment hem anat a la zona de magatzem, on es guarda tot el material que arriba, per a ser preparat per al seu tractament o expedició cap al client.


I per últim hem visitat la secció on es prepara el material de fusteria: es talla a mida, es fan taulons, es preparen pèrgoles, etc.

Només ens queda donar les gràcies a Mausa per haver-nos deixat visitar les seves instal·lacions i a Antonio Romeo per haver-nos fet de guia i haver-nos explicat tan bé com funciona l'empresa.

Esperem poder tornar-hi l'any vinent!

No hay comentarios:

Publicar un comentario